zpět

Osobnost týdne: Martin Jandík, IZOLPROTAN s.r.o.

„Buďte ostražití, přemýšlejte v dlouhodobém horizontu. Držte slovo.“ Říká Ing. Mgr. Martin Jandík, který je jednatelem a ředitelem ekonomického úseku společnosti IZOLPROTAN s.r.o.

Společnost IZOLPROTAN vznikla v roce 2006. Zabývá se hydroizolacemi střech po celé zemi, obchodní činností a výrobou. Hlavním jádrem činnosti je kompletace, distribuce a realizace hydroizolačního systému Protan. Firma se zaměřuje zejména na systémová řešení, servis a služby.

Od roku 2008 vydávají vlastní magazín, ve kterém píší o hydroizolaci vše, co zákazníka zajímá a co by měl vědět. Magazín není určen pouze laické veřejnosti, ale také stavebním firmám, projektantům, architektům a všem odborníkům z oboru. Mimo jiné zjistíte, že hydroizolační fólie Protan není pouhým synonymem pro levný systém izolace střechy, ale že si zachovává své vlastnosti i po 30 letech.

V IZOLPROTANU jsou nejdůležitější dobré vztahy mezi zaměstnanci, dodavateli a hlavně zákazníky, kterým se snaží poskytnout co nejkvalitnější služby a produkty. Plnění dlouhodobých cílů a spokojenost zákazníků je pro IZOLPROTAN důležitější, než krátkodobý pomíjivý zisk.

Jsme moc rádi, že Ing. Mgr. Martin Jandík odpověděl na naše otázky. Děkujeme za Váš čas a sdílení zkušeností.

Jakým způsobem se vaše firma vypořádává s růstem cen a jak aktuální inflace ovlivňuje váš business?

I přes růst cen materiálů nám zákazníci neubývají, ale naopak mírně přibývají.

Co vás v poslední době ve vašem podnikání pozitivně překvapilo?

Celkové zlepšení platební morálky ze strany našich odběratelů/zákazníků.

Jaké máte vize a plány pro rozvoj vaší společnosti?

Zůstat stabilním, předvídatelným a důvěryhodným partnerem.

Máte nějaký vzkaz ostatním podnikatelům v ČR? (motto)

Buďte ostražití, přemýšlejte v dlouhodobém horizontu. Držte slovo.

Máte ve firmě/práci nějaký rituál?

Před příchodem do kanceláře občas pohladím pro štěstí trolla, který stojí v našem vestibulu. Symbolizuje naše dlouholeté obchodní partnerství s norskou firmou Protan. Při významných událostech zvoníme na lodní zvon, který jsme před lety dostali právě od Protanu.