zpět

Chatbot Gauss společnosti Samsung další konkurence ve světě umělé inteligence

20.11.2023

Samsung Gauss je nový chatbot s umělou inteligencí, který změní způsob komunikace a interakce s technologiemi. Tento inovativní výtvor společnosti Samsung otevírá svět možností. Od zvýšení produktivity na pracovišti přes zefektivnění vývoje softwaru až po revoluční úpravy obrázků.

Samsung Electronics ikonická jihokorejská společnost vyrábějící elektroniku, vstoupila do světa umělé inteligence se svou nejnovější inovaci „Samsung Gauss“. Tento chatbot s umělou inteligencí, pojmenovaný po legendárním německém matematikovi Carlu Friedrichu Gaussovi, má přinést revoluci ve způsobu komunikace a interakce s technologiemi.

Samsung Gauss je výsledkem rozsáhlého výzkumu a vývoje divize Samsung Research, která se věnuje technologickým inovacím. Tento nástroj umělé inteligence, který se skládá ze tří základních komponent, a to Samsung Gauss Language, Samsung Gauss Code a Samsung Gauss Image, nabízí širokou škálu schopností, které změní náš každodenní život.

Samsung Gauss Language je generativní jazykový model určený ke zvýšení efektivity práce. Tato součást optimalizuje produktivitu na pracovišti, od sestavování e-mailů až po shrnutí a překlad dokumentů. Kromě toho slibuje spotřebitelům inteligentnější ovládání zařízení, a to jak v cloudu, tak v aplikacích v zařízení.

Pro vývojáře softwaru funguje Samsung Gauss Code jako neocenitelný pomocník při kódování. Tento nástroj, který zjednodušuje proces vývoje softwaru ve firmě, poskytuje interaktivní rozhraní, podporuje funkce popisu kódu a generování testovacích případů. Vývojáři nyní mohou snadno vytvářet firemní aplikace na míru.

Třetí komponent, "Gauss Image", mění pravidla hry pro úpravu obrázků. Pomocí tohoto nástroje mohou uživatelé bez námahy přidávat změny stylu a převádět obrázky s nízkým rozlišením na úžasná mistrovská díla s vysokým rozlišením. Ať už jste profesionál nebo nadšenec, Samsung Gauss Image nabízí všestranné nástroje pro manipulaci s vizuálním obsahem, které vás ohromí.

Společnost Samsung bere soukromí a zabezpečení uživatelů vážně. Pro zajištění nejvyšších bezpečnostních standardů společnost založila tým AI Red Team, který se zabývá řešením otázek ochrany soukromí a bezpečnosti. Tento specializovaný útvar pečlivě zkoumá otázky bezpečnosti a ochrany soukromí v každé fázi implementace umělé inteligence a neponechává žádný prostor pro kompromisy.

Pokud jde o interakce s chatbotem, Samsung Gauss upřednostňuje soukromí uživatelů. Veškerá uživatelská data jsou uložena přímo v telefonu uživatele, což zaručuje úplnou kontrolu nad osobními informacemi.

Kromě chatbota společnost Samsung pokračuje v posouvání hranic technologie AI. Společnost nedávno představila službu překladu hovorů v reálném čase, která bude součástí jejího nadcházejícího vlajkového modelu Galaxy, Samsung GalaxyAI. Díky této inovativní funkci budou konverzace mezi jazyky stejně snadné jako "zapnutí skrytých titulků" a během živých konverzací bude zajištěn bezproblémový překlad ve zvukové i textové podobě.

Samsung Gauss je víc než jen chatbot s umělou inteligencí; je to obrovský skok do budoucnosti umělé inteligence. Díky svým výkonným funkcím v oblasti generování textu, asistence při kódování a vylepšování obrazu přináší Samsung Gauss do našeho každodenního života nebývalé pohodlí a inovace. Vzhledem k tomu, že společnost Samsung pokračuje ve zkoumání možností technologie umělé inteligence, můžeme si jen představovat převratné pokroky, které nás čekají.