zpět

Amazon rozšiřuje služby pro vývojáře, kteří mohou snadno vytvářet aplikace Web3

31.7.2023

Amazon díky rozšířené službě Web3 umožňuje vývojářům vytvářet škálovatelné a bezpečné aplikace a nabízí jim zjednodušený přístup a snadné načítání dat. Navzdory nedávným obavám ve světě blockchainu zdůrazňuje angažovanost společnosti Amazon v oblasti web3 trvalý potenciál tohoto odvětví pro růst a inovace. Významní hráči jako Amazon investují do budoucnosti a pohánějí odvětví blockchainu kupředu.

Na nedávném summitu Amqzon Web Service Web3/Blockchain v New Yorku společnost Amazon odvážně oznámila, že rozšiřuje své možnosti, aby lépe podporovala vývojáře web3. Přidáním funkcí Access a Query do svých služeb Amazon Managed Blockchain umožňuje Amazon vývojářům snadno vytvářet škálovatelné a bezpečné aplikace.

Rozšíření Amazon Blockhcain pro vývojáře web3

Od spuštění Amazon Managed Blockchain v roce 2019 společnost Amazon Web Services postupně integruje web3 infrastrukturu do svých nabídek. Nejnovější přidání funkcí Access a Query dále rozšiřuje možnosti Amazon Managed Blockchain a umožňuje vývojářům zapojit se do veřejných blockchainů a vytvářet působivé aplikace rychle a bezpečně.
Amazon Managed Blockchain Access: Zjednodušená interakce

Zavedení funkce AMB Access umožňuje vývojářům bezproblémovou interakci s digitálními aktivy a distribuovanými aplikacemi napříč více blockchainy, včetně Bitcoinu, bez nutnosti specializované infrastruktury. S využitím standardních volání vzdálených procedur mohou nyní vývojáři bezproblémově přistupovat k různým blockchainům a interagovat s nimi, což zjednodušuje proces vývoje.
Dotazování Amazon Managed Blockchain: Snadné vyhledávání dat

Amazon Managed Blockchain Query umožňuje vývojářům získávat data z populárních blockchainů, jako jsou Bitcoin a Ethereum, ve standardizovaném formátu. Tato schopnost urychluje načítání dat a umožňuje vývojářům efektivní přístup k informacím z mainnetu a jejich analýzu. Díky Amazon Managed Blockchain Query mohou vývojáři bez námahy integrovat cenná data do svých aplikací.
Tyto pokroky ukazují odhodlání společnosti Amazon Web Services integrovat a vylepšovat své nabídky v oblasti web3. Uspokojováním rostoucích potřeb vývojářů a podniků v oblasti blockchainových technologií upevňuje společnost Amazon svou pozici předního poskytovatele v oboru.

Potenciál růstu v oblasti web3

Ačkoli nedávný vývoj na blockchainové scéně vyvolal mezi odborníky v oboru obavy, oznámení společnosti Amazon slouží jako důrazná připomínka, že technologie web3 má stále značný potenciál pro budoucí růst a rozvoj.

Navzdory zvěstem o propouštění a zvýšené regulaci je odhodlání společnosti Amazon Web Services rozšířit svůj tým o odborníky na blockchain a web3 ukázkou odhodlání lídrů v oboru zůstat v čele tohoto neustále se vyvíjejícího prostředí. I v nejistých časech investují významní hráči, jako je Amazon, do budoucnosti web3.

Technologie web3 nadále přináší revoluci do průmyslových odvětví a otevírá nové možnosti. Díky rozšířeným službám společnosti Amazon pro vývojáře web3 se výrazně snižují bariéry při vytváření škálovatelných a bezpečných aplikací, což inspiruje novou vlnu inovací a růstu.